Hos Håndverker`n kurs og konferanse har Brasta glass sitt utstillingsrom i form av en eksklusiv glassvegg med dører. Du kan se Brasta glass i andre etasje i kompetansesenteret.

Avtal gjerne med oss om du vil komme og ta en titt!

Bilder fra Håndverker`n kurs og kompetanse

Baltijos Brasta UAB ble etablert i 1996 og er lokalisert i Kaunas, Litauen. Med over 180 ansatte har firmaet spesialisert seg på produksjon av dusjkabinetter av høy kvalitet siden 2002. Fra begynnelsen har Brasta vært orientert mot kvalitet, design og god kundeservice.

Med næringspartnere i nesten alle europeiske land, og et spesielt og varig forhold til Finland, har Brasta etablert seg som en pålitelig leverandør av dusjløsninger. Firmaet har også handelsfirmaer i Latvia og Ukraina.

Brasta eksporterer sine produkter og tjenester til en rekke land, inkludert Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Ukraina, Latvia, Estland, Italia, Hellas, Belgia, Danmark, Østerrike og flere.

Brasta er dedikert til å levere produkter av høy kvalitet og utmerket service til kunder over hele Europa. Velkommen til Baltijos Brasta UAB – din pålitelige partner for dusjløsninger av høy kvalitet!

Se Brasta glass sine videoer, oppdag noen av de mange mulighetene!