I over 30 år har vi gjennom Duri Fagprofil, søsterselskap og etter hvert Byggtilbehørs-Gruppen forsynt håndverkere med verktøy og byggevarer. Nå tar vi et skritt videre ved å etablere et kurs- og kompetansesenter, et initiativ for å gi tilbake til bransjen. Dette senteret vil være en «hub» for håndverkere som ønsker å forbedre sine ferdigheter og lære om nye teknikker og produkter.

Vårt mål er å gjøre dette senteret lett tilgjengelig for både leverandører og håndverkere. Leverandører får en unik mulighet til å holde kurs og opplæring, noe som reduserer behovet for omfattende forberedelser og oppfølging. Dette gjør det også lettere å arrangere slike aktiviteter oftere.

2024 markerer starten på dette prosjektet, og vi ser frem til å se mottakelsen i bransjen. Vi oppfordrer leverandører til å bli med på dette initiativet, som vi tror vil styrke kompetansen i bransjen og øke kjennskapen til både produkter og leverandører.

Vi inviterer leverandører til å arrangere både interne og eksterne samlinger, salgsmøter og eventer på vårt senter. Beliggenheten vår er i et område allerede kjent for sin profesjonelle virksomhet. Her finnes mange etablerte aktører som Motek, Mal Proff, Ahlsell, Heidenreich, Duri, Proffklær, Würth, og flere. Dette gjør oss til et naturlig valg for håndverkere og leverandører.

Vårt senter vil tilby både teoretiske og praktiske kurs. Noen kurs er lovpålagte for håndverkere, mens andre er fokusert på å introdusere nye metoder og produkter, eller rett og slett for inspirasjon.

Leverandører får også tilgang til et utstillingsområde for å vise frem nye produkter, møte kunder og bygge nettverk. Vi legger vekt på lav terskel for deltakelse og tilbyr fleksible løsninger for alle involverte.
Se kart og beskrivelse!